Menukaart

smaakvolle

Bites

Kleine gerechtjes uit diverse wereldkeukens

Patatas Bravas

Manchego kaas met kweepeer gelei

Charcuterie

Brood met Aioli

Bloemkool roosjes in Tempura en Aioli

Woensdag tm Zondag

Lunch

Ga je voor een gezonde  lunch  of juist een uitgebreide  lunch ?

Bruschetta met tomaat, knoflook & basillicum

Serranoham met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

Zalm met roomkaas en avocado

Avocado salade met baby spinazie, focaccia brood en groene asperges

voorafje

Voorgerecht

Voorgerechten zijn een verrijking van je diner. Zie het als een warming-up voor je smaakpapillen.

Garnalen met avocado, zeekraal en baby spinazie

Groene asperges met bieslook crème, een gepocheerd ei en amandelschaafsel

Picanha met kappertjes, truffelmayonaise en chorizo crumble

Tomatensoep met parmezaanse kaas, basillicum & crème fraîche

Asperge salade met avocado, baby spinazie, ei en yoghurt

Wat eten we vandaag?

Hoofdgerecht

Ga je voor normaal of extra feestelijk

Huidgebakken zeebaars, gegaarde prei met polenta en saffraan saus

Maïskip met pepites van kikkererwten en Romeso saus

Bloemkool tempura met pepites, Romesco en Parmezaanse kaas

dessert

Nagerecht

Voor wat voor toetje kies jij?

Champagne mousse met gegaarde peer en karamel

Torrijas Fesa, Aardbeien wentelteefjes met hangop

Passievrucht panna cotta, met passievrucht ganache en een chocolade biscuit

smaakvolle

Bites

Ook lekker voor bij onze heerlijke cocktails 



Kleine gerechtjes uit diverse wereldkeukens

 

 

Patatas Bravas

Manchego kaas met kweepeer gelei

Charcuterie

Brood met Aioli

Bloemkool roosjes in Tempura met Aioli

Woensdag tm Zondag

Bruschetta met tomaat, knoflook & basillicum

Serranoham met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

Zalm met roomkaas en avocado

Avocado salade met baby spinazie, focaccia brood en groene asperges

Lunch

Ga je voor een gezonde  lunch  of juist een uitgebreide  lunch ?

 

 

Voorafje

Voorgerecht

Voorgerechten zijn een verrijking van je diner. Zie het als een warming-up voor je smaakpapillen.

Garnalen met avocado, zeekraal en baby spinazie

Groene asperges met bieslook crème, een gepocheerd ei en amandelschaafsel

Picanha met kappertjes, truffelmayonaise en chorizo crumble

Tomatensoep met parmezaanse kaas, basillicum & crème fraîche

Wat eten we vandaag?

Huidgebakken zeebaars, gegaarde prei met polenta en saffraan saus

Maïskip met pepites van kikkererwten en Romesco saus

Bloemkool tempura met pepites, Romesco en Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht

Ga je voor normaal of extra feestelijk

dessert

Nagerecht

V00r wat  voor toetje kies jij?

Champagne mousse met gegaarde peer en karamel

Torrijas Fresa, Aardbeien wentelteefjes met hangop

Passievrucht panna cotta,met passievrucht ganache en chocolade biscuit